SEO / Online Marketing

Uw website/webshop is ontwikkelt en u bent trots erop, maar wat moet uw verder doen…? U wilt natuurlijk dat de hele wereld te weten komt dat uw website bestaat en dat vindbaar is voor iedereen. Met mond-op-mond reclame, via vrienden en familie komt u slechts zover. In andere woorden, u wilt dat uw website bovenaan wordt weergegeven in Google wanneer men zoekt op bepaalde woorden. Hierbij is het van belang om te begrijpen dat Google probeert haar zoekmachinegebruikers de meest waardevolle zoekresultaten voor te schotelen. In andere woorden, de mensen moeten direct kunnen vinden waarnaar ze opzoek zijn. Zoekmachine optimalisatie is een continu proces waarbij uw website zodanig wordt behandeld, dat deze hoger in de resultaten in Google terechtkomt. Door rekening te houden met steekwoorden in bepaalde delen van uw website kunnen hoge aantal bezoekers gegenereerd worden.
Onze experts zorgen voor de optimalisatie van uw website op zo een manier dat deze voor uw gebruikers niet alleen makkelijk te navigeren is, maar ook hoog scoort op relevantie in de grote zoekmachines.
Hierbij is het van belang te beseffen welke doelgroep u aan wilt spreken en hoe vaak op de relevante steekwoorden door hen wordt gezocht via de zoekmachines.

Analyse van uw website

 

Met het bovenstaande in het achterhoofd gaan onze expert aan de slag met uw website en gaan iedere pagina af, waarmee The Webdesign zorgt dat het fundament van uw website zorgt voor een hogere ranking in zoekmachines.

THE WEBDESIGN analyseert en optimaliseert de code die gebruikt wordt voor uw website teneinde de website hoger te laten scoren in de zoekmachines. Door middel van Google Analytics kunnen wij dit proces verder analyseren en kunt u zien hoe uw website profiteert van hogere aantallen bezoekers. U zult merken hoe u hiervan profiteert. Wij voorzien u ook van adviezen waarmee u de kwaliteit van uw website kunt vergroten, hoe u tracking kunt toepassen en hoe u hiervan gebruik kunt maken om uw bedrijf te doen groeien. Voor meer informatie omtrent zoekmachine optimalisatie, kunt u hier contact opnemen met The Webdesign, per telefoon, mail of contactformulier. Wij kijken ernaar uit uw website hoger te doen scoren.

Google AdWords


Wanneer het publiek via Google zoekt naar uw dienst of product worden diverse resultaten getoond, waaronder gesponsorde resultaten. U betaalt hierbij Google per klik, met een vooraf ingesteld budget. Pas wanneer iemand daadwerkelijk klikt, en dus uw website bezoekt, betaalt u een klein bedrag.
Wij kunnen voor u de Google AdWords campagne optimaliseren, zodat u niet onnodig kosten maakt, maar wel de bezoekers weet aan te treken!

Voordelen van Google AdWords

Met Google AdWords kunt u precies zien wat u betaalt. U weet precies hoeveel klikt u heeft gehad en dus hoeveel mensen de website bezoeken. Ook kunt u zien wat voor resultaat dit oplevert voor u omzet. Google AdWords is effectief en transparant. Wanneer het niets oplevert, kunt u op ieder moment stoppen!
Hoe lang duurt een campagne?
Bij The Webdesign bent u niet gebonden aan een lange termijns contract. Wij werken voor u drie maanden aan de optimalisatie van de campagne. Hierna kunt u ieder moment zelf beslissen of u verder gaat met Google AdWords. Flexibel en transparant, zo simpel is het!