Web Hosting

Na de registratie van uw domeinnaam en ontwerpen van uw website, moet deze gehost worden. Met de hosting pakketten die wij u aanbieden, kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd bereikbaar is. Voor deze dienst maken wij gebruik van twee bekendste hosting providers in Nederland: Protagonist en Versio.

Fast Print biedt u twee vormen van hosting aan: Shared en dedicated hosting. Welke van de twee bij u past hangt af van de mate waarin uw bedrijf leunt op de website. Bij dedicated hosting wordt uw website op een server gehost die niet gedeeld wordt met anderen. Heeft u een webshop of restaurant die leunt op de beschikbaarheid, stabiliteit en werking van uw website, kunt u het best voor dedicated hosting kiezen.

Is uw website bijvoorbeeld eerder van informatieve aard, dan kunt u kiezen voor shared hosting. Uw website wordt dan samen met websites van anderen gehost op één server.
Overigens bieden beide soorten hosting voor u evenveel mogelijkheden voor de soorten software die geïnstalleerd kunnen worden. Wat voor website u ook nodig heeft, de benodigde software kunnen wij voor u installeren.

Per maand kosten voor shared hosting zijn 5 euro en voor dedicated hosting 10 euro.