Web design

web_banner

Tegenwoordig is het vaak niet voldoende om alleen een fysieke aanwezigheid te hebben. In de gedigitaliseerde samenleving is het zelfs noodzakelijk om ook online aanwezig te zijn. Daarom biedt Fast Print nu ook diensten aan voor het ontwikkelen van zo een aanwezigheid op het web. Hierbij kunt u denken aan het ontwikkelen van uw website inclusief de web-gebaseerde oplossingen die u nodig heeft. Wij gaan echter verder dan alleen het ontwikkelen van websites, wij zorgen er namelijk ook voor dat uw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Dat uw website makkelijk te vinden is, is cruciaal voor uw bloeiende onderneming.
Het opzetten en beheren van een website is een groot karwei, maar Fast Print kan uw zorgen van begin tot eind van u afnemen, zodat u zich op uw onderneming kunt blijven richten. Wij helpen u bijvoorbeeld bij het selecteren en registeren van een geschikte domeinnaam en geschikte hosting tot aan het doorvoeren van aanpassingen nadat de website klaar is. Ook bieden wij diensten aan op het gebied van e-mail marketing en het genereren van unieke bezoekers middels pay-per-click (PPC) programma’s.
Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat uw website als zeer toegankelijk en prettig wordt ervaren door uw bezoekers of dat nu achter de computer is of op een mobiel apparaat.