Web Design

In de gedigitaliseerde samenleving is het noodzakelijk om online aanwezig te zijn. Tegenwoordig is het niet voldoende om alleen een fysieke aanwezigheid te hebben. Daarom bied Fast Print nu ook diensten aan voor het ontwikkelen van zo een aanwezigheid op het web. Hierbij kunt u denken aan het ontwikkelen van uw website/webshop inclusief de web-gebaseerde oplossingen die u nodig heeft. Wij gaan echter verder dan alleen het ontwikkelen van websites, wij zorgen er namelijk ook voor dat uw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines. Dat uw website makkelijk te vinden is en cruciaal is voor uw bloeiende onderneming.

Het opzetten en beheren van een website is een groot karwei, Fast Print kan uw zorgen van begin tot eind van u afnemen, zodat u zich op uw onderneming kunt blijven richten. Wij helpen u bij het selecteren en registeren van een geschikte domeinnaam en geschikte hosting tot aan het doorvoeren van aanpassingen nadat de website klaar is. Ook bieden wij diensten aan op het gebied van e-mail marketing en het genereren van unieke bezoekers middels pay-per-click (PPC) programma’s.
Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat uw website als zeer toegankelijk en prettig wordt ervaren door uw bezoekers een computer of op een mobiel apparaat.