Website Vernieuw

Vernieuw uw website


Indien u al beschikt over een website, kunnen wij deze vernieuwen om deze te voorzien van een nieuwe, moderne look. Tevens voldoet deze aan de laatste standaarden. Door de modernste technieken te implementeren, zorgen wij ervoor dat uw onderneming bijblijft in de digitale omgeving, waar een groot deel van de bedrijfsvoering meer en meer plaatsvindt. Net als bij compleet nieuwe websites kunnen wij diverse opties aanbieden.
Te denken valt aan:

  • Een nieuwe, moderne vormgeving in uw bestaande huisstijl en/of kleuren Schaalbaar voor tablet en smartphone
  • Social Media integratie
  • WordPress CMS
  • Uiteraard is ook hier een pakket op maat mogelijk.

Uw website migreren


Bij ons kunt u ook uw website migreren vanaf een bestaande content management systeem . Zo hebben wij ervaring met het migreren vanaf elk denkbare CMS, zoals bijvoorbeeld Joomla, GX, ModX en meer.
Uw website wordt door ons voor u zorgeloos gemigreerd. Het design kan eveneens vernieuwd worden, zodat u niet alleen een passend CMS met meer mogelijkheden heeft, maar ook een moderne stijl.

Maatwerk


Samen met u nemen wij door wat uw wensen zijn en wat daarvoor benodigd is.U kunt uw bestaande domein en hosting blijven gebruiken, maar ook kiezen voor één van onze pakketten. Samen met u bespreken wij wat de beste keus is voor uw. Vervolgens is uw website binnen twee weken live.Uw doelen en wensen staan bij ons voorop. Onze doelstelling is om u tevreden en enthousiast uw avontuur van internet succes te bewandelen.